Walter Hummelink Auto’s

WHL Auto’s staat voor een langdurige relatie met de klant op basis van eerlijk én helder zaken doen. Kwaliteit én deskundigheid staan bij ons heel hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. WHL Auto’s heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur Sander of Walter over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Wij houden auto rijden betaalbaar!

Historie

Op 1 februari 2006 is WHL Auto’s ooit klein begonnen in een grote schuur die werd omgebouwd tot werkplaats.

Dat werd al snel te klein en dus op zoek naar een mooie locatie in het centrum. Inmiddels zitten we al heel wat jaartjes op de huidige locatie aan de Vragenderweg 3 in Lichtenvoorde.

Onze monteur

Sander Reijerink is onze vakbekwame automonteur die al het onderhoud en de APK keuringen verzorgd. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring en met zijn kennis kun je altijd bij hem terecht voor vragen of advies!

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle merken auto’s. Daarnaast beschikken wij over een wisselende voorraad van alle merken en types occasions. Wij hopen u graag van dienst te mogen zijn!

WHL Auto’s kan door haar ervaring op het gebied van in- en verkoop van gebruikte auto’s scherpe prijzen bieden. Zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Het is zeker de moeite waard om de prijzen die u bij andere autobedrijven krijgt, eens te vergelijken met die van ons. Wij staan u graag te woord!